Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...
Home » » Düz saçlı kadınlar hangi modelleri tercih etmeli?

Düz saçlı kadınlar hangi modelleri tercih etmeli?

Eğer saçınız düz ise ve çabucak bir şekil vermek istiyorsanız; ilk olarak yapmanız gereken şey, saçınızı istediğiniz yöne ayırmaktır. Örneğin düz saçlı bir bayanın saçını hafif sağ tarafa doğru ayırmasından sonra yapması gereken şey, saçının arka tepe noktasını öne doğru havada tutması önemlidir. Bu tipte bir yükseklik her türlü saç şeklinde güzel sonuçlar doğuracaktır. Çene ile ters bir orantı yaratarak yüzün daha kaliteli bir görünüme bürünmesine sebep olacaktır.

Bu arkadan yükseltme işlemi için şunu yapabilirsiniz: her hangi bir fırça ya da tarak yardımı ile tepe kısmını çok hafif kırpmalar ile istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Bu işlem sonrasında eğer saçınızı güzellendirmek talebinde bulunuyorsanız, örnek vermek gerekirse çok hızlı bir şekilde sol taraftaki saçlarınızı büyük bir tutam halinde alıp, arkaya doğru getirerek, hafifçe bir tokalama işlemi uygulayabilirsiniz. Aynı işlemi diğer taraftan da alarak uygulayabilirsiniz.

Eğer arzu ederseniz daha düşük ya da yine farklı bir şey düşünüyorsanız, saçınızın ön tarafından küçük bir tutam saçınızı serbest bırakarak kendinize has tarzınızı yansıtabilirsiniz..
Share this article :

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger