Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...
Home » » Boyalı saçlara perma yapılır mı?

Boyalı saçlara perma yapılır mı?

Perma her türlü saç modeline uygulanabilecek bir yöntemdir. Röfleli, boyalı, boyasız, düz, dalgalı, ince ve kalın telli yani kısaca her türlü saça perma rahatlıkla yapılabilir. Ama losyonun çok iyi seçilmesi gerekiyor. Şu anda günümüzde bir çok kozmetik firmasının perma losyonları var ve genelde de dört seçenekte sunulmaktadır bu ilaçlar. Bunları da genellikle sıfır, bir, iki, üç gibi sembollerle ayırt ediyoruz.

0 (Sıfır) çok düz saçlar için, japon saçları gibi naturel ama dümdüz saçlar için tavsiye edilen perma losyonudur. Bundan sonra gelen bir numaralı perma losyonu ise, kalın telli ve doğal saçlar için kullanılmaktadır. Hemen ardından gelecek olan iki numaralı losyonda da boyalı saçlar için kullanım önerilmektedir. Üç numaralı perma losyonu ise çok aşırı miktarda işlem görmüş, çok kurumuş, protein eksikliği fazla olan saçlarda kullanılmaktadır.

Yukarıda yazdıklarımdan anlayacağınız gibi her türlü saç tipine rahatlıkla perma yapılabilir. Ancak gördüğünüz gibi seçenekler çerçevesinde kullanım söz konusudur. Eğer saçlarınız daha önceki yanma derecesine gelmemiş ise her türlü saça perma işleminin uygulandığını son kez belirteyim.
Share this article :

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger