Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...
Home » » Seda Sayan saç modelleri

Seda Sayan saç modelleri

İşte ülkenin en seksi isimlerinden birinin nasıl bir saç modelini benimsediğinin açık ve net bir yanıtı. Seda Sayan sarı saçları ile sıradan yaşamında bile etkileyici bir unsur oluyor.




Share this article :

2 yorum:

  1. Paylaşımlarınızı takip ettiğim kadarıyla söylemek istediğim bir şey var -ki eğer bir paylaşımcıysanız eleştirilere de açık olmalısınız diye düşünüyorum. Başlıklar ve konu seçimleri çok güzel ve dikkatimi çekiyor benim, bu hevesle açıyorum haberinizi ve okumak istiyorum. Fakat öyle az yazıyorsunuz ki, hevesim içimde kalıyor. Neyse diyorum, en azından fotoğraflar iddialıdır. Ama o da yok yazık ki. Fotoğraflarınızda aceleyle kopyala yapıştır yapılmış havası seziyorum. Naçizane fikrim ve tamamen daha doyurucu yazılar okuyabilmek adına yapılmış bir eleştiri bu. Daha farklı ve her yerde sıklıkla karşılanan fotoğraflar yerine, 2 ya da 3 tane fotoğraf koymak yerine, konuyu doyurmayan fotoğraflar kullanmak yerine; haber niteliği olan ve dikkat çeken, en az 4 ya da 5 tane, daha büyük ölçülerde ve daha net fotoğraflar kullansanız, daha memnun edici olur kanımca. Ve biraz daha yazsanız mesela... En azından bir paragraf kadar. Zira yorumlarım, yazılarınızdan daha uzun olduğunda durup bi' düşünülmesi gerekiyor sanıyorum.

    Dilerim söylediklerimi yapıcı algılarsınız. Amaç bu çünkü. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. sheydosh: tavsiyelerinizi ilgiyle okuduk, sayfamız henüz yeni ve gelişim gösterme aşamasında olan bir WEB sayfasıdır. anlatmak istediğim; sıradan bir blog sayfası değil bu yüzden tavsiyelerinizin karşılığını verebilmemiz için bazı çalışmaları tamamlamış olmamız gerekiyor.

    bu çalışmalardan sonra paylaşım ve makale ağırlıklı içeriklere ulaşabileceksiniz.

    YanıtlaSil

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger