Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...
Home » » Yılbaşı davetleri için uygun saç modelleri

Yılbaşı davetleri için uygun saç modelleri

Eğer bu yıldan itibaren yılbaşına özel bir davete gideceksiniz ve orta uzunlukta bir saçınız varsa, saçlarınıza elinizden geldiğince açık dalgalarla şekil vermelisiniz. Çünkü bu durumda iken saçlarınızın çok fazla kısalmaması gibi bir ön koşul vardır. Bunu uygulamaya koyarken de mutlaka ama mutlaka, saçlarınızın rengi, kıyafetlerinizin rengi, makyajınızın rengi gibi nitelikleri de göz önüne alarak bir model ortaya çıkarmak gerekir. 

Şayet askısız bir elbise giymek istiyorsanız, mutlaka bir toplama, yarı toplama yapılabilir. Eğer gecenin en iyi görünümüne sahip olmak istiyorsanız ve bu özel gecede tuvalet giymek istiyorsanız yarı toplanmış saçları tercih edebilirsiniz. Yok eğer bu kadar özel bir giyim değil de spor giyim tercih edilecekse, mutlaka daha sade ve düz saç modelleri tercih edilmelidir. Yani hareketli saçlardan ve karışık saç modellerinden olabildiğince uzak durmakta fayda var, spor giyim için. Uzun saçları kullanmak istiyorsanız da, çok daha klasik bir giyim tarzı ile deneyebilirsiniz bunu. Bu sayede en farklı ve değişik bir trende sahip olabilirsiniz.
Share this article :

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger