Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...
Home » » Maşa nasıl yapılır?

Maşa nasıl yapılır?

Maşa yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan en önemlisi ve başlangıç ilkesi saçın kuru olmasıdır. Aynı şekilde yine maşa yapmadan önce dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise saça koruyucu bir ürün sürülmesi. Sürülen bu koruyucu üründen sonra, kullanılacak olan maşanın ısı ayarı da çok önemli olmakta. Şimdi saça maşa nasıl yapılır, elimden geldiğince aktarmaya çalışacağım.

Uzmanların kullandıkları profesyonel maşaların ısı ayarları otomatik olarak değiştiği için, saçların yanma riski sıfıra kadar iniyor. Teflon maşa bu işlem için oldukça ideal bir maşa tipidir. Saçlarınızla bu yönde bir uğraşım sergilerken elinize, kulağınıza ya da saç derinize dikkat etmelisiniz; bu gibi durumlarda zarar görme riskiniz oldukça yüksektir. 

Saçlarınızı maşa yaparken alt kısımdan yapmanızı önerebilirim. Çünkü alt kısımdan yaptığınızda saçlarınız dağılmamış oluyor. Alttan üste olacak şekilde bir sıra izlemenizde yarar görüyorum. Bu şekilde tek tek yaparsanız yaptıklarınızı da işlem esnasında ve sonucunda görmüş oluyorsunuz.
Share this article :

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger