Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...
Home » » En güzel saçlar kimin?

En güzel saçlar kimin?

Uluslararası Saç Cerrahisi Derneği (ISHRS) tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre kadınların % 44'ü Catherine Zeta Jones'un saçlarına sahip olmak istiyor. Erkeklerin % 72 gibi büyük bir oranının hayalinde ise Patrick Dempsey'in saçlarına sahip olmak var. Ayrıca kadınların %76'sı saç dökülmesinin sosyal hayatını olumsuz yönde etkileyeceğini düşünürken, erkeklerde bu oran %50.

1993 yılından bu yana faaliyet gösteren ve dünyanın 47 ülkesinden 1000'in üzerinde doktor üyesi bulunan Uluslararası Saç Cerrahisi Derneği (ISHRS), yaptığı araştırmalardan elde ettiği ilginç sonuçları dünya kamuoyu ile paylaşıyor.

ISHRS'nin saç dökülmesi üzerine yaptığı anketin çarpıcı sonuçlarına göre kadınlarda en çok Catherine Zeta Jones, erkeklerde ise en çok Patrick Dempsey saçı isteniyor.

Kadınların % 43,8'i Catherine Zeta Jones'un saçlarına sahip olmak istiyor. Bunu % 25,7 oranla Angelina Jolie, % 14,3 oranla Freida Pinto, % 9,5 oranla Nicole Kidman ve %6,7 oranla Monica Belluci takip ediyor.

Araştırmaya katılan erkeklerin % 71,5 gibi büyük bir oranının hayalinde ise Patrick Dempsey'in saçlarına sahip olmak var. Geriye kalan % 13,8 Enrique Iglesias, % 4,5 Michael Buble, % 3,8 Charlie Sheen ve % 6,4 ise Dev Patel saçlarına sahip olmak istiyor.

Kadınlar saç dökülmesinden çok korkuyor
Bir diğer sonuca göre, kadınların %76'sı saç dökülmesinin sosyal hayatını olumsuz yönde etkileyeceğini düşünürken, erkeklerde bu oran %50. Yani kadınlar saç dökülmesi konusunda erkeklerden daha endişeli.

ISHRS web sayfasında yer alan araştırmaya %69'u erkek %31'i kadın olmak üzere toplam 595 kişi katıldı. Sorulara cevap verenlerin %32'si 18-29 yaş aralığında, %23'ü ise 30 - 39 yaş aralığında. Cevap verenlerin % 77'den fazlasını 21-50 yaş aralığındaki kişiler oluşturuyor.
Share this article :

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger