Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...
Home » » Saça evde su dalgası nasıl yapılır?

Saça evde su dalgası nasıl yapılır?

Hanımlar saçlarına evde su dalgası yapmak istediklerinde, mutlaka temiz saç üzerinde uygulama yapmaları gerekir. Saçımızı ilk önce şampuanlayıp ve diplerini oldukça kabarık kurutarak hazırlık yapabiliriz. Eğer saçımızın kendi dalgası çok fazla derecede ise, bunu biraz düzlemek iyi olacaktır. 

Saçımızı istediğimiz boyutta dalgalar olması için, tutamları ayarlamamız gerekir ve diplerini olabildiğince yukarıya doğru kaldırarak, saçımızı maşanın etrafında döndürerek ucuna kadar sarmamız gerekir. Burada dikkat edilmesi gereken bir kaç nokta var: maşayı olabildiğince dipten uzak tutmalıyız, saçımızı kendi ekseni etrafında çevirirken çok fazla sıkmamak gerekiyor ki saçımız kötü şekil almasın ve kırılmasın. Aynı zamanda da uçlarını iyice kırmadan son noktaya kadar maşaya sarmamız gerekiyor, böyle yaparsak uçlardaki kırık olma ihtimali azalacaktır. 

Sık su dalgası elde etmenin en kolay yolu; sıcak bir maşayla saçı kendi ekseni etrafında sarmaktır. Bu çok dayanıklı olacaktır, daha dayanıklı olması için daha kaliteli tutucularla desteklemek faydalı olacaktır bizler için.
Share this article :

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger