Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...
Home » » Saça geniş su dalgası nasıl yapılır?

Saça geniş su dalgası nasıl yapılır?

Geniş su dalgası yapmak için kullanılan bir çok yöntem vardır. En önemli yöntemlerden biri maşa ile yapılan geniş su dalgalarıdır. Ne kadar geniş dalga istiyor isek, maşamızın ya da presimizin boyutu o kadar geniş olmalıdır. Burada bir ayrıntıyı da vermek istiyorum; saçlar tamamen kuru olmalı, nemli ya da ıslak saçlarla çalışmak kesinlikle mümkün olmayacaktır. Bu materyaller saçımızı kurutmayacağı için nemden dolayı saç düşer ve yapılan işlem boşa çıkar.


Presimizi yaparken saçı ilk önce sıkıştırıyoruz ve presimizi yavaş yavaş çevirerek saçlarımızı içe doğru alıyoruz. Bu işlem sırasında presimizi aynı yönde ve hafif aşağı doğru kaydırarak sarıyoruz. Bıraktıktan sonra yeni bir bukle çıkıp daha sonra bu bukleyi açtığımızda daha yeni dalgalar ve bununla birlikte su dalgaları elde etmiş oluruz.


Su dalgasını presten çıkarttıktan sonra kalıcı olmasını istediğimizde; pensimizi dalganın ortasına takıp biraz çevirerek dibe doğru pensimizle tutturmak gerekir. Burada bir ayrıntı daha veriyorum, uçları çok fazla almamıza gerek yok çünkü bu sefer dalganın eşitliği bozulabilir. Saçımızdaki su dalgalarında düşme daha çok diplerde yaşandığı için, dipleri pensle tutturarak soğumaya bırakmamız gerekir. Açıldığında daha homojen ve dahaözgün bir dalga elde etmiş oluruz.
Share this article :

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger