Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...
Home » » Saçtaki su dalgasının uzun süre dayanması

Saçtaki su dalgasının uzun süre dayanması

Su dalgasını yaptıktan sonra, saçların tutamlar halinde peslenmesi yani dibe doğru doğru penslenmesi saçın dayanıklılığını arttıracaktır. Sonrasında pensler açıldıktan sonra saçı, üzerinden hafif bir sprey sıkarak saçın daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

Spreyi daha öncesinde maşa yaparken de kullanabilirsiniz ancak, o zaman sert bir saç olacağı için en ufak bir dokunuşta sprey saçtan arınacak ve dalga bozulacaktır. Bu sebeple bittikten sonra spreyi kullanmak daha makul bir işlemdir.

Eğer gün içerisinde ya da gece içerisinde, saçınızı kullanırken dalgalarda açılma söz konusu olursa, tabi ki yanınızda bir saç maşası var ise maşayla tekrar tazelemek en doğrusudur. Eğer yoksa maşa yanınızda, saçları tutamlar halinde alıp parmağınıza sararak tekrar şekil verdiğinizde ilk ana yakın bir şekle dönüşecektir. Tabi bundan sonra da biraz spreyle sabitlemek mantıklı bir sonuç olacaktır.

Saçları dalgalı iken kesinlikle ıslatmamak gerekir. Islandığında maşanın verdiği şekil tamamen kaybolmuş olacaktır, biraz sprey sıkılabilir ama. Eğer gazlı spreyler kullanırsanız, saçınızda küçük tüylenmeler varsa bunlar bu yolla daha çok ortaya çıkacaktır. Bu sebeple su dalgası saç modellerinde mutlaka ıslak sprey dediğimiz spreyleri kullanmanızda fayda var.
Share this article :

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger