Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...
Home » » Permalı saça nasıl bakım yapmak gerekir?

Permalı saça nasıl bakım yapmak gerekir?

Permalı saçlara permadan hemen sonra üç tane bakım ürünü kullanmak gerekiyor. Bunlardan ilki şampuan yani permalı saçlar için olan şampuanları tercih etmek gerekiyor. Sonraki ürün ise yine permalı saçlar için olan bakım kremleri, maskeleri ile banyoda bakımını gerçekleştirmek gerekiyor.

Permalı saçlar genel olarak yanlış ürün kullanımından dolayı elektrikli bir görünüme sahip olurlar. Kaldı ki bütün kıvırcık saçlarda bu sorun aynı oranda yer almaktadır. Dolayısıyla bu elektrikli görüntüyü alacak ve bakımı devam ettirecek, saça zarar vermeyen bakım kremleri bulunmaktadır. Aynı zamanda şekil verirken - ama kesinlikle sertleştirmez - saçın bakımını sağlamaya devam eder.

Yukarıdaki iki paragrafta yazdığım toplamda üç unsur, gerekli şekilde kullanıldıkları takdirde, permalı saçlar çok çok sağlıklı bir şekilde kullanılır.

Eğer daha kabarık daha sertleşmiş isteklerimiz var ise, o zaman benim önerim; banyodan sonra yani yukarıda söylediğim permalı saçlar için olan bakım ürünlerini kullanarak bakım yaptıktan sonra, saça bir miktar vax tarzı hafif yağlı ürünlerden - ki bunlara eskiden briyantin derdik - ıslakken sürülüp, sonrasında üstüne şekillendirici köpük, jöle gibi maddeler ile son şekli verebilirsiniz. Bu sayede hem görüntü güzelliği hem de saç sağlığı elde edilebilir.
Share this article :

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger