Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...

Rowenta saç kurutma makinesi

Rowenta''dan Saç Kurutma Makinesi: Powerline...
Rowenta''dan Saç Kurutma Makinesi: Powerline ile 2300W'lık harika bir performans ile saçlarınıza tam bakım sağlayacaksınız. Deneyenler arasında oldukça pozitif geri dönüşler konuşuluyor. Bunun sebebinin de sanırım ürünün sayamayacağımız kadar fazla üstün özelliğinin olması. Yapısında bulunan özel iyon teknolojisi ile saçlarınızda oluşabilecek herhangi kabarma ya da elektirklenmeleri önleyebiliyorsunuz. Bununla birlikte saçlarınıza bakım yaparken eşit ısı dağılımı sağlayan seramik kaplaması sayesinde saçlarınızda yıpranma olayını da ortadan kaldırıyor.

Tasarım olarak da göz dolduran Rowenta''dan Saç Kurutma Makinesi: Powerline; özellikleri arasında benim en çok ilgimi çekeni ise, soğuk hava üfleme seçeneği sanırım. Bu sayede saçlarınızda kalıcı şekillendirmeler yapmak daha kolay oluyor ki bu da benim en çok sevdiğim yanı işte. Tüm bunlara ek olarak tam 3 farklı ısı ve 2 farklı hız seçeneği ile de saçlarınız için dilediğiniz tasarımı ve özeni, ilgiyi gösterebiliyorsunuz.

Rowenta''dan Saç Kurutma Makinesi: Powerline, oldukça güçlü bir ürün ve bugünlerde belki de yok satan saç kurutma makineleri arasında yer alıyor. Bu sayede saçlarınız için harika bir konforlu bakım olanağını ücretsiz bir şekilde evinize getirmiş oluyorsunuz. Difüzör aksesuarı ile birlikte satılan Rowenta''dan Saç Kurutma Makinesi: Powerline ile saçlarınıza istediğiniz şekli, istediğiniz hacimde kazandırabilirsiniz.


Rowenta''dan Saç Kurutma Makinesi: Powerline Fiyatı: 98.90 TL (KDV Dahil)

Ürün hakkında deneyimlerinizi yorum olarak düşmeyi unutmayın, saygılarımla...
Share this article :

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger