Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...
Home » , , , » Christina Aguilera düz saçlarıyla iyi görünüyor...

Christina Aguilera düz saçlarıyla iyi görünüyor...

Aslında biraz cesaretli bir model sanırım Christina Aguilera'nın tercih ettiği saç modeli. Sarı saçlı kadınlar için bir öneri niteliğinde olabilir. Ancak böyle bir tarzı seçebilmeniz için tıpkı Christina Aguilera gibi güçlü ve parlak saçlarınızın olması gerekiyor sanırım. Saçlarınıza böyle, uzun kesim ve gösterişli bir şekil vermek için sadece 30 dakikanızı ayırmanız yeterli olacak. Saçlarınızın alt katmanlarını kesip, uzun küt katmanlar ön planda tutulmuş Christina Aguilera'nın saç modelinde.


Günlük hayatmızın vazgeçilmezi olan dağınık saçlar yerine, düz ve bir arada duran parlak, güçlü saçlar her zaman ideal olanlar arasında yer alıyor. Christina Aguilera gibi böyle bir uzun düz saç modeli ile sevdiklerinizin karşısına çıkmak istiyorsanız, yüz tipinizi de önemsemeniz gerekiyor. Bildiğiniz gibi her yüz tipine her saç modeli ideal olmuyor ne yazık ki. Mesela bu saç modeli daha çok ovali kare, elmas ve üçgen yüz tipine sahip kadınlarda tercih ediliyor. Ayrıca saçlarınızın hassasiyetinin de orta derecede olması gerekiyor, zarif ve oldukça kırılgan olan saç tiplerine uygun bir model değil. Bu modeli tercih edecek olan kadınlar için belli bir yaş sınırı yok diyebilirim aslında. Yine de bir değer vermem gerekirse, 21 altında, 21 - 30, 31 - 40, 41 - 50 yaş kadınların kullanması ideal olanı.

Yaş ve saç hassasiyeti konusunda Christina Aguilera'nın bu modeli hakkında bilgi verdikten sonra, kilo olarak ele alalım bir de. Zaten modelin sahibinin görünümüne bakarak da bu konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kilonuzun zayıf, fiziğinizin de buna bağlı olarak ince olması sizi olduğunuzdan daha seksi gösterecektir bu düz saç modeli ile birlikte.

Son olarak bu modeli kendiniz evinizde de yapabilirsiniz, dediğim gibi sadece 30 dakikanızı ayırarak hem de. Bunun için ihtiyacınız olan malzemeleri de; Pürüzsüz Parlatıcı Cila ve Düzleştirici olarak sıralayabiliriz.

Christina Aguilera Düz Saç Modeli İçin İzlemeniz Gereken Adımlar

Düzleştirici balsam uygulayın.
Uygun ebatlarda bir paddle fırça kullanın.
Paddle fırçanızla fön işlemini tamamlayın.
Bir düzleştirici yardımıyla saçlarınıza şekil verin.
Küçük tokalarınızın yardımı ile saçlarınızı toplayın.
Parlatıcı ve aynı zamanda pürüz gidericiyi uygulayın.
Son olarak da saç spreyinizi kullanabilirsiniz.

Share this article :

1 yorum:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger