Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...

Uzun dalgalı saç modelleri

Dün uzun kıvırcık saç modelleri ile ilgili örnekler sunmuştum sizlere. Bugün de oturup uzun ve dalgalı saç modelleri konusunda bir şeyler sunmak istiyorum. Günlük hayatınızda, iş/ofis hayatınızda ve özel gün ve gecelerde rahatlıkla tercih edebileceğiniz ideal saç yöntemlerinden biridir uzun dalgalı saçlar. Eğer, sıradan bir görünümden kurtulmak ve bulunduğunuz ortamda bir farklılık yaratmak istiyorsanız saçlarınıza yapacağınız bakımlarla birlikte bu modeli tercih etmeniz faydalı olacaktır. Özellikle sarı saçlı kadınların odak noktası gibi görünse de dalgalı saç modelleri, bugün hemen hemen tüm saç renkleri ile kullanılabilen ve gerçekten de farklılık kazandıran bir tarz aslında. 



Bugün size tam 14 adet fotoğrafla birlikte dalgalı saç modelleri konusunda bir ön fikir edinmenizi sağlayacak bilgiler vereceğim. Yukarıdaki fotoğraflarda biraz çılgın, biraz da şımarık hava yaratmak isteyen kadınlar için ideal olan uzun dalgalı saç modelleri mevcut. Gördüğünüz gibi yaş sınırı yok bu modellerde, özellikle Katy Perry'i görüyorsunuz pembe renkli dalgalı saç modeli ile oldukça hoş ve tatlı görünüyor. Yine mavi renkli saçları ile fotoğrafta boy gösteren isim de Katy Perry'den başkası değil. Dediğim gibi, şımarık ve biraz da alaya alırcasına bir tar yaratmak istiyorsanız, dalgalı saç modelleri ve uçuk kaçık renklerle bunu rahatlıkla başarabilirsiniz.



Sarı saç modelleri ile daha farklı geliyor bana bu dalgalı modeller. Zaten ilk iki sıradaki fotoğrafta Lady Gaga gözümüze çarpıyor ancak renk konusunda benim sıkıntılarım var, çok çok tuhaf ve bir o kadar da saçma geldi aslında. Bir önceki fotoğraflarda yer alan mavi, pembe renkler dahi daha kutsal gösteriyor dalgalı saç modellerini. Cyndi Lauper'in saç modeli Lady Gaga'nın saçlarından daha olgun ve daha oturaklı olmuş bence. 




Son olarak günlük hayatınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz saç modelleri ile ilgili olarak bir kaç foto sunmak istedim sizlere. Özellikle kızıl renkli saç modelleri bütünüyle uzun dalgalı saçlar ile uyum içerisinde, siz de görüyorsunuz zaten. Alison Irehata son fotoğrafta ne kadar da güzel görünüyor, değil mi? İşte bu ya da waaoooww diyesi geliyor insanın. Dudaklarının rengi ve yüzüne o çok yakışan tebessümü de ön planda tutmakta yarar var. Kısacası, her türlü modeli uygulamaktan ziyade kendinize en çok yakışan saç modellerini seçmeniz son derece önemli. Ki bunu da Alison Irehata gözümüze gözümüze sokuyor zaten.
Share this article :

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger