Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...
Home » , , , , » Saçınızı belinize kadar uzatın - Saç uzatma maskesi

Saçınızı belinize kadar uzatın - Saç uzatma maskesi

Bu yazımda saç uzatma maskesi ile ilgili bir formülü görüntüleyeceksiniz, keyifli gezinmeler...

Uzun saçlar her zaman gösterişin ve kendine güvenin simgesi olarak göze çarpıyor. Birazdan vereceğim bir öneri ile saçlarınız 3 ay sonra omuzlarınızdan belinize kadar uzayacak. Zaman zaman bazı kuaförlerle iletişim halinde oluyorum ve sürekli soru yağmuruna tutuyorum, bu sefer de saçlarınızı belinize kadar uzatmak için kuaför arkadaşımdan aldığım bu maske tarifini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle bilmenizi istediğim bir şey var; bu yöntem bütünüyle doğal ve kullanmanızda hiç bir sakınca yok. Bu maske tarifi ile saçlarınız bir ay sonra belirli periyotlarla uzama kaydedecek. Belki faydalanmak isteyenler olur diye hemen yazmak için can atıyorum...

uzun saç, saç bakım, saç maske, saç renkleri, saç modelleri, saç şekilleri
Maske için gerekli olacak malzemeler: Sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampül ve su...

Hazırlanışı: Temin ettiğiniz bir tutam sinemaki otunu, bir çay bardağı kadar hacimde olan su içerisinde kaynatın. Kaynama işlemi tamamlandıktan hemen sonra süzme işlemine geçin ve süzdükten sonra ılımaya bırakın bir müddet. Hemen akabinde bir tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampul koyup hızlıca karıştırın. İşlem bu kadar basit arkadaşlar. 

Şimdi bir kaç uygulama işlemini aktarayım sizlere; bu maskeyi hazırladıktan sonra yalnızca saç diplerinize uygulayın ve yarım saatlik bir süre sonunda saçlarınızı yıkayın. Haftada bir kez uygulamalısınız işe yaraması için. Kaldı ki düzenli olarak saç maskenizi uygularsanız farkı dediğim gibi bir ay sonra belirli periyotlarla gözlemleyeceksiniz.

Uygulayanlar yorumlarını esirgemese sevinirim arkadaşlar, görüşmek dileğiyle...
Share this article :

3 yorum:

  1. gayet kolay ve faydalı bir karışım, paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkur ederim kolaymis. Ise yarar.

    YanıtlaSil

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger