Görüşleriniz benim için değerli, okuduğunuz yazılar hakkında düşündüklerinizi yorum olarak aktarabilirsiniz...
Home » , » Saçlar hep bakımlı olsun

Saçlar hep bakımlı olsun

Kadınlar arasında genellikle doğru bilinen bir yanlış var. İş hayatımızda daha rahat hareket edebilmek açısından saçlarımızı at kuyruğu şeklinde toplamak aslında sandığımız kadar kabul edilebilir bir model değil. Bunun sebeplerini konuşalım isterseniz. Saçlarımızı at kuyruğu yaparken çoğu zaman hatta her zaman öylesine, üstünkörü toplarız. İşte bu yüzden at kuyruğu modeli sandığımız kadar güvenilir bir seçenek olmuyor. 

Ofis hayatımızda böyle üstünkörü bir model ile saçlarımıza zarar vermek yerine kaliteli ve kullanışlı bir toka yardımı ile saçlarımızı gerek iş hayatımızda gerekse diğer tüm alanlarda daha zarif gösterebiliriz. Dediğim gibi kaliteli ve kullanışlı bir toka ile yapmak daha mantıklı olacak, eğer lastik toka kullanırsak saçlar bu sefer at kuyruğu modelimizde aldığı zarardan daha fazlasını alabilir. Kemik yahut kristal maddeden yapılmış, o gün giyeceğimiz kıyafetlerimizle uyumlu klipsli bir tokayı tercih etmek en ideal yöntem olacak sanırım. 


Eğer saçlarımızı topuz yapacaksak da bunu kesinlikle "elimize geçen ilk kalemle, baştan savma bir şekilde, hiç özenmeden yani yine üstünkörü/öylesine yapmamamız gerekiyor." Kısacası ofis yahut başka bir yer olsun hiç fark etmez; daha rahat çalışma ortamı sağlayacak diye saçlarımıza zarar vermek gibi bir yanlışa düşmemeliyiz.
Share this article :

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Saç Modelleri | Model Saçlar | 2013 Saç Modelleri | 2013 Saç Renkleri | Saç Şekilleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger